Får vi lov att bjuda på utsökta kycklingfiléer med spännande smak av saffran? Tillsammans med couscous, mangoldskott och smarrig yoghurtsås med honung och gräslök blir detta en härlig blandning av sötma och syra!
Ett recept från:
ICAs matkasse
v
13 2013
Rätten är fri från ägg.
Gör glutenfri: använd glutenfri cous cous, ris eller quonia.
Gör laktosfri: använd laktosfri yoghurt.
Gör mjölkproteinfri: byt ut yoghurten mot Sour Supreme (innehåller soja).
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Ilda
2021-05-23Väldigt gott måste jag säga! Jag vart supernöjd med smaken. Dock tyckte sambon att det smakade lite för mycket citron. Nästa gång ska jag testa med mindre citronsaft. Utöver detta var alla nöjda med middagen.
Mikaela
2020-07-26Kyckling med sting perfekt balanserad av youghurt såsen mycket gott!
Anja
2013-03-28Bjudmat, sa maken