Doften av saffran ger snabbt julstämning i köket. Denna krämiga cheesecake har dessutom pepparkaksbotten vilket ger ännu mer julsmak. Rör ihop fyllningen med några få ingredienser; saffran, ägg, socker, crème fraiche och kvarg med vaniljsmak. Servera kakan med färska fikon.
Innehåller mjölkprotein och ägg.
Gör glutenfri: välj glutenfria pepparkakor.
Gör laktosfri: välj laktosfria produkter av smör, crème fraiche och kvarg.
Näringsvärdet är beräknat på hela satsen.
Kommentarer
Frida
12/20/2018Undrar bara om den ska serveras kall eller varm? Tänkte testa den men vill veta bad som är tänkt!
Redaktionen ICAse
12/27/2018Hej! Vi tänkte oss att den är godast kall. Hälsningar Michelle
Emma
12/5/2017Jättegod och julig smak, inte för söt! Men min botten med pepparkakor blev blöt och geggig, så rekommenderar nog att förgrädda botten några minuter istället för att ha den i kylen så man får lite crunch :)
Camilla
11/20/2017Toppen!