Pepparkaksbakelse med ädelost och fikon
Pepparkaka och grönmögelost är en läcker kombination. I detta recept på pepparkaksbakelse med ädelost och fikon använder du mjuk pepparkaka och gör snittar, som passar perfekt till minglet! Lyxigt, gott och snyggt med fikon på toppen!
Ingredienser
10 portioner
140 g grönmögelost
1 dl cream cheese
6 mjuka pepparkakor
2 färska fikon
2 tsk balsamicovinäger
Gör så här
Så här gör du- texten är avsedd för 10 bufféportioner.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Hej Paula! Vi menar Skånska mjuka tjocka pepparkakor i detta fall. Lycka till! Hälsningar Michelle
Redaktionen
2015-12-02Skulle också vilja få förklarat vad för mjuk pepparkaka man använder. Finns det att köpa eller bakar man dem? När jag bakar mjuk pepparkaka blir de stora som sockerkaka -och då stämmer det nog inte att det ska vara 6 stycken, eller? Tacksam för råd här? Är det de skånska som skrivs i tidigare inlägg? Finns det andra att köpa, jag har inte sett dessa i "mina" butiker.
Paula
2015-11-26Hej! I ingressen står det att recept på pepparkaksbakelse med ädelost och fikon använder du mjuk pepparkaka och gör snittar av.
Redaktionen
2014-12-15