Rostad pepparkaka med brie och tryffelhonung

11
0
Rostad pepparkaka med brie och tryffelhonung

Rosta mjuk pepparkaka i ugnen, toppa med brieost och fikon innan du strör över pistagenötter och ringlar över den söta honungen. Ett supergott recept som passar som tilltugg innan maten eller som en härlig avslutning på en bjudning.

Skriv ut

Ett recept från:
Buffé nr 11, 2011

Rostad pepparkaka med brie och tryffelhonung

Ingredienser

8 portioner
1
köpt (eller hemgjord) mjuk pepparkaka (à ca 350 g)
200 g
brieost
2 - 3
färska fikon
1/2 dl
rostade pistagenötter
2 msk
honung (gärna tryffelhonung)

För alla

Innehåller laktos och mjölkprotein.
Gör glutenfri: använd glutenfri mjuk pepparkaka.
Gör äggfri: lägg osten på äggfria hårda pepparkakor.

Under 30 minuter

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

11

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 1326 KJ / 317 kCal
Fett 17 g
Salt 1 g
Kolhydrater 32 g
Protein 8 g
Läs mer om näringsvärden

Testa liknande recept