Rostad pepparkaka med brie och tryffelhonung

Betyg 4.4 av 5.11 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Rostad pepparkaka med brie och tryffelhonung

Rosta mjuk pepparkaka i ugnen, toppa med brieost och fikon innan du strör över pistagenötter och ringlar över den söta honungen. Ett supergott recept som passar som tilltugg innan maten eller som en härlig avslutning på en bjudning.

Ett recept från:
Buffé nr 11, 2011

Rostad pepparkaka med brie och tryffelhonung

Ingredienser

8 portioner
1 köpt (eller hemgjord) mjuk pepparkaka (à ca 350 g)
200 g brieost
2 - 3 färska fikon
1/2 dl rostade pistagenötter
2 msk honung (gärna tryffelhonung)

Gör så här

00:02:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.4 av 5.11 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi1326 KJ / 317 kCal
Fett17 g
Salt1 g
Kolhydrater32 g
Protein8 g

Testa liknande recept

Pepparkakssnittar med ost och fikon
Betyg 3.4 av 5.23 personer har röstat
Receptet har 3 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
No bake cheesecake med apelsin, fikon och nötter
Betyg 4.4 av 5.9 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Pepparkaksbakelse med ädelost och fikon
Betyg 4.5 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 5 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Pepparkaksfikon med ädelost och honung
Betyg 3.4 av 5.22 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Bakad brie med fikon, nötter och lönnsirap
Betyg 4.1 av 5.11 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Snabbvarvad julcoupe
Betyg 3.1 av 5.11 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad