Pepparkaksfikon med ädelost och honung

Betyg 3.4 av 5.
22 personer har röstat
0
Pepparkaksfikon med ädelost och honung

Ugnsbakade fikon med ädelost och pepparkakssmulor – en perfekt plockrätt till adventsminglet, eller varför inte till själva julafton? Avnjut gärna fikonen ihop med en kopp varm glögg.

Pepparkaksfikon med ädelost och honung

Ingredienser

8 portioner
8 färska fikon
140 g ädelost
4 msk flytande honung
6 pepparkakor
flingsalt

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.4 av 5.
22 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi606 KJ / 145 kCal
Fett6.1 g
Salt0.9 g
Kolhydrater17.4 g
Protein4.4 g

Testa liknande recept

Pepparkakstarte med ädelost och portvinskokta fikon
Betyg 3.7 av 5.
3 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Pepparkakssnittar med ost och fikon
Betyg 3.4 av 5.
23 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Pepparkaksbakelse med ädelost och fikon
Betyg 4.5 av 5.
2 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Snabbvarvad julcoupe
Betyg 3.1 av 5.
11 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Focaccia med fikon och ädelost
Betyg 4 av 5.
3 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Rostad pepparkaka med brie och tryffelhonung
Betyg 4.4 av 5.
11 personer har röstat
Under 30 min att tillaga