En ljuvligt gul och härligt krämig saffransgryta som passar fint till julbordet! Blomkålen får ta smak av saffran, kokosmjölk och vitt vin som den kokas i.
Ett recept från: Buffé nr 11, 2018
Har du lagat receptet?
Vad tyckte du om receptet?
Överraskande gott. Fantastiskt bra alternativ till fisk istället för potatis. Åt saffransblomkålen till fiskrullader. Mycket gott!
Claes
Serveras den varm och/eller kall? Kan den göras i förväg?
Lisa
Hej Lisa! Vi har endast ätit den varm, men du bör kunna förbereda den och sedan värma upp inför servering. Hälsningar Ulrika
Redaktionen
Kommentarer
Överraskande gott. Fantastiskt bra alternativ till fisk istället för potatis. Åt saffransblomkålen till fiskrullader. Mycket gott!
Claes
2022-12-20Serveras den varm och/eller kall? Kan den göras i förväg?
Lisa
2020-12-22Hej Lisa! Vi har endast ätit den varm, men du bör kunna förbereda den och sedan värma upp inför servering. Hälsningar Ulrika
Redaktionen
2020-12-22