Indisk vegogryta med couscous

5
1
Indisk vegogryta med couscous

Smakrik och snabb att laga är denna Indieninspirerade gryta som innehåller både vegobitar och blomkål. Perfekt tandoorismak ger den färdiga såsen och till det serveras couscous med vackert röda granatäppelkärnor.

Indisk vegogryta med couscous

Ingredienser

4 portioner

Couscous

4 dl vatten
2 tsk spiskummin
2 msk olivolja
2 krm salt
4 dl couscous
1 kruka mynta
1 granatäpple
1 förp tandoorisås (à 350 g)
200 ml kokosmjölk
1 förp opanerade vegobitar (à 300 g)
300 g fryst blomkål

För alla

Kontrollera noga innehållet i tandoorisåsen och vegobitarna.
Fri från ägg. Innehåller laktos och mjölkprotein.
Gör glutenfri: välj glutenfri couscous eller annat glutenfritt gryn.


Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

5

Kommentar

Kerstin

2021-11-13

Det var lite osalt.