Indisk vegogryta med couscous
![Indisk vegogryta med couscous](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_232334/cf_259/indisk_vegogryta_med_couscous.jpg)
Smakrik och snabb att laga är denna Indieninspirerade gryta som innehåller både vegobitar och blomkål. Perfekt tandoorismak ger den färdiga såsen och till det serveras couscous med vackert röda granatäppelkärnor.
![Indisk vegogryta med couscous](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_232334/cf_259/indisk_vegogryta_med_couscous.jpg)
Ingredienser
4 portioner
Couscous
4 dl vatten
2 tsk spiskummin
2 msk olivolja
2 krm salt
4 dl couscous
1 kruka mynta
1 granatäpple
1 förp tandoorisås (à 350 g)
200 ml kokosmjölk
1 förp opanerade vegobitar (à 300 g)
300 g fryst blomkål
För alla
Kontrollera noga innehållet i tandoorisåsen och vegobitarna.
Fri från ägg. Innehåller laktos och mjölkprotein.
Gör glutenfri: välj glutenfri couscous eller annat glutenfritt gryn.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentar
Det var lite osalt.
Kerstin
2021-11-13