Indisk vegogryta med couscous

Betyg 4.4 av 5.
7 personer har röstat
1
Indisk vegogryta med couscous

Smakrik och snabb att laga är denna Indieninspirerade gryta som innehåller både vegobitar och blomkål. Perfekt tandoorismak ger den färdiga såsen och till det serveras couscous med vackert röda granatäppelkärnor.

Indisk vegogryta med couscous

Ingredienser

4 portioner

Couscous

4 dl  vatten
2 tsk  spiskummin
2 msk  olivolja
2 krm  salt
4 dl  couscous
1   kruka mynta
1   granatäpple
1   förp tandoorisås (à 350 g)
200 ml  kokosmjölk
1   förp opanerade vegobitar (à 300 g)
300 g  fryst blomkål

För alla

Kontrollera noga innehållet i tandoorisåsen och vegobitarna.
Fri från ägg. Innehåller laktos och mjölkprotein.
Gör glutenfri: välj glutenfri couscous eller annat glutenfritt gryn.


Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.4 av 5.
7 personer har röstat

Kommentar

Det var lite osalt.

Kerstin

2021-11-13

Testa liknande recept

Kikärtsbollar med rostad blomkål
Betyg 4.2 av 5.
10 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Melonsallad med grillad kyckling och jalapeñodressing
Betyg 4.8 av 5.
15 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Kycklingspett med zucchinisallad och myntayoghurt
Betyg 2.8 av 5.
5 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Couscous med fänkål och dill
Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Rostad blom- och grönkål
Betyg 4.9 av 5.
8 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Parmesanrostad blomkål
Betyg 4.6 av 5.
144 personer har röstat
Under 30 min att tillaga