Saffransbiscotti är enkelt och gott att baka! Biscotti är en söt och knaprig, italiensk mandelskorpa – här med saffran och gärna pistagenötter istället för mandel. Bjud de små kakorna till kaffe eller glögg. Biscotti med saffran är också fina och goda att ge bort som en hembakad present.
Kakorna innehåller gluten och ägg.
Gör laktosfri: använd laktosfritt matfett.
Gör mjölkproteinfri: använd mjölkfritt matfett.
Receptet har uppdaterats nov 2020.
Kommentarer
Gustaf
2/5/2021Dra INTE ned på sockret, provade detta pga kommentar här. Blev mer av en finsk pinne utan socker på toppen. Har ätit innan med det vanliga receptet som var bättre.
Lena
2/2/2021Lena Jag brukar byta ut saffran mot stött kardemumma när det inte är juletid, vansinnigt enkla att göra och farligt goda!
Lena
2/2/2021Enkla att göra och de blir väldigt goda men himla söta. Man kan minska lite på sockermängden, jag brukar ta en dl, det räcker.