Glutenfri kladdkaka med smak av saffran. Den här glutenfria kladdkakan bakas med mandelmjöl och är försvinnande god. Smak till kakan ger också kokosen som används i formen och att du i smeten dessutom rör ner vit choklad gör att kladdkakan blir riktigt söt och god.
Fri från gluten. Innehåller ägg och mjölkprotein.
Gör laktosfri: välj laktosfria produkter av smör, choklad och grädde.
Näringsvärdet är beräknat exkl. serveringsförslag.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Mycket uppskattad till julfikat, härligt kladdig och fin smak av både saffran och mandel. Den här blir det fler gånger.
Lisen
2023-01-07Otroligt god!
Anette
2022-12-16Så god och uppskattad ”kladdkaka”, har vid alla tillfällen jag gjort den varit det mest uppskattade och jag har fått mkt beröm för den! En succé och ganska enkel att göra dessutom!
Alexandra
2022-12-04