Efterrätternas efterrätt är väl ändå crème brûlée, här lagar du den med saffran som gör brûléen vackert gul och smakar fantastiskt. Med detta enkla recept kommer du lyckas med din crème brûlée och bland det bästa är att brûléen går bra att förbereda. Bara att ta fram och bränna av den och servera på festkvällen.
Fri från gluten. Innehåller mjölkprotein och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfria produkter av grädde och mjölk.
Kommentarer
Térese
2021-12-31Enkelt att tillreda, blev väldigt gott! Ett minus med receptet var tidsangivelsen, som inte alls stämde. Efter 40 min var konsistensen fortfarande rinnig. I andra recept rekommenderas upp till 2 timmar i ugn, ca 100 grader, ev varmluft om man har det, så skulle säga att 40 min är alldeles för kort.
Berit
2020-12-12Bra och enkelt att följa samt justera antalet till olika antal
Paula
2019-12-24Hej igen! Glöm min senaste kommentar, skulle vara på ett annat recept. Sorry!
Redaktionen ICAse
2019-12-30Hej Paula! Tack för återkopplingen! Hälsningar Michelle