En riktig klassiker bland desserter! Crème brûlée är en högklassig efterrätt som imponerar. Vid serveringen strör du socker på desserten och bränner sockret snabbt med en brännare för att få till den läckert knäckiga ytan.
Ett recept från:
Buffé
nr 11,
2007
Innehåller ägg.
Fri från gluten.
Gör laktosfri: välj laktosfri grädde och mjölkdryck.
Gör mjölkfri: byt ut grädde och mjölk mot t ex havrebaserad mjölk- och gräddersättning eller annat mjölkfritt alternativ.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Pether
2023-01-20Blev helt perfekt tog 40 min . Blev 6st formar grymt gott
Sara
2023-01-15Det blev toppen! Behövde ha dem i ugnen i ca 1 h, då blev de jättebra.
Kenneth
2023-01-02Jag är väldigt besviken. Gjorde creme brûlée. Det är fel i receptet. Tiden är satt till 40.min. Jag hade den i ugnen i 1 tim och 10 min. Ändå hade den inte stelnat. Har läst kommentarer att det behövs 2 timmar. Nyårsafton blev inte vad jag hade tänkt. Mvh Kenneth