Crème brûlée
En riktig klassiker bland desserter! Crème brûlée är en högklassig efterrätt som imponerar. Vid serveringen strör du socker på desserten och bränner sockret snabbt med en brännare för att få till den läckert knäckiga ytan.
Ett recept från:
Buffé nr 11, 2007
Ingredienser
8 portioner
1 vaniljstång
5 dl vispgrädde
1 1/2 dl mjölk
7 äggulor
1 1/2 dl strösocker
5 msk råsocker
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi1483 KJ / 355 kCal
Fett29 g
Salt0.08 g
Kolhydrater21 g
Protein4 g
Kommentarer
Jätte bra recept och super lätt att göra så gott Tack så mycket 🙏
Thu
2024-09-20Jätte bra recept, blir super goda 😋
Anette
2024-08-16Enkelt recept som blir så gott! Carina
Carina
2024-07-13