Saffrans crème brûlée

Efterrätternas efterrätt är väl ändå crème brûlée, här lagar du den med saffran som gör brûléen vackert gul och smakar fantastiskt. Med detta enkla recept kommer du lyckas med din crème brûlée och bland det bästa är att brûléen går bra att förbereda. Bara att ta fram och bränna av den och servera på festkvällen.

Gör så här
00:10:00
00:40:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi1515 KJ / 362 kCal
Fett29 g
Salt0.1 g
Kolhydrater22 g
Protein4 g
Kommentarer
5 stFör mycket ägg. Blev inte krämig.
Ali
Enkelt att tillreda, blev väldigt gott! Ett minus med receptet var tidsangivelsen, som inte alls stämde. Efter 40 min var konsistensen fortfarande rinnig. I andra recept rekommenderas upp till 2 timmar i ugn, ca 100 grader, ev varmluft om man har det, så skulle säga att 40 min är alldeles för kort.
Térese
Bra och enkelt att följa samt justera antalet till olika antal
Berit