Sabayonne

Betyg 3 av 5.17 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Sabayonne

Sabayon, sabayonne eller zabaglione, denna dessert har många olika stavningar och är älskad på lika många vis. I detta recept förvandlar du ägg, socker och äppelcider till en härlig kräm och serverar med färska bär.

Ett recept från:
Buffé nr 4, 2022

Sabayonne

Ingredienser

8 portioner
8 äggulor
4 msk socker
2 dl äppelcider

Till servering

färska bär

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3 av 5.17 personer har röstat

Kommentarer

Hur tar detta mer än 60 minuter?

Martin

2022-07-14

Hej Martin! Tack för att du uppmärksammade det för oss. Vi har nu justerat tidsåtgången som är ca 15 minuter. Hoppas att du gillar receptet! Hälsningar Elina

Redaktionen

2022-07-15

Låter JÄTTEGOTT och framförallt enkelt!!

Birgitta

2022-04-26

Näringsvärde per portion

Näringsvärdet är beräknat utan bär till servering.
Energi343 KJ / 82 kCal
Fett4 g
Salt0 g
Kolhydrater9 g
Protein2 g

Testa liknande recept

Broms pavlova med lemoncurd och bärcoulis
Betyg 3.8 av 5.41 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Vaniljglass med varm cider och kolasås
Betyg 3.7 av 5.9 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Sabayon med fläder, bär och persika
Betyg 2.4 av 5.8 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Citronkräm med cream cheese
Betyg 3.8 av 5.4 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Äppelmimosa
Betyg 4.3 av 5.6 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Jordgubbssylt med lavendel
Betyg 3 av 5.7 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad