Vaniljglass med varm cider och kolasås

4
0
Vaniljglass med varm cider och kolasås

Denna snabba dessert bygger på en otrolig smaktrio – kall gräddig vaniljglass, värmd syrlig äppelcider och seg kolasås. Alla smaker och texturer man kan önska sig i en dessert! Använd färdig kolasås eller gör egen.

Skriv ut

Ett recept från:
Buffé nr 8, 2018

Vaniljglass med varm cider och kolasås

Ingredienser

4 portioner
ca 2 dl
äppelcider
1 l
vaniljglass
1 dl
kolasås

För alla

Läs noga innehållet på kolasåsen.
Fri från gluten.
Innehåller laktos och mjölkprotein.
Gör äggfri: välj en äggfri glass.
Under 15 minuter

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

4

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 2591 KJ / 619 kCal
Fett 30 g
Salt 0.45 g
Kolhydrater 77 g
Protein 9 g
Läs mer om näringsvärden

Testa liknande recept