Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

Citronkräm med cream cheese

(2)
30 MIN | Medel
Kommentarer
Spara
Börja laga

Frisk citronkräm med cream cheese och färska bär är en himmelsk efterrätt som passar utmärkt som avslutning på en god och mättande middag. Lätt, fräsch och underbart god.

Detta är ett recept från Buffé nr 4, 2006
Till Buffé

Ingredienser

Portioner: 4
  • 1 gelatinblad
  • 2 äggulor
  • 1/2 dl socker
  • juice och rivet skal av 1 citron
  • 200 g cream cheese
Tillbehör
  • bär
Lägg till i inköpslistan

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Blötlägg gelatinbladet.
  2. Vispa äggulorna och sockret poröst tillsammans med juice och rivet skal från citronen. Vispa ner cream cheese.
  3. Krama ur gelatinbladet lätt och smält det i en kastrull eller några sekunder i mikron. Vispa ner smeten.
  4. Lägg upp i portionsskålar och ställ kallt. Servera med bär.