Citronkräm med cream cheese

Betyg 3.8 av 5.
4 personer har röstat
2
Citronkräm med cream cheese

Frisk citronkräm med cream cheese och färska bär är en himmelsk efterrätt som passar utmärkt som avslutning på en god och mättande middag. Lätt, fräsch och underbart god.

Ett recept från:
Buffé nr 4, 2006

Citronkräm med cream cheese

Ingredienser

4 portioner
1   gelatinblad
2   äggulor
1/2 dl  socker
juice och rivet skal av 1   citron
200 g  cream cheese

Tillbehör

bär

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.8 av 5.
4 personer har röstat

Kommentarer

Jättegott! Håller inte med föregående talare. Jag använde citronkräm som topping på bottnen som hör till Midsommartårtan i årets buffé. Väldigt bra kombination av det syrliga och söta.

Sofie

2008-11-07

Alldeles för skarp citronsmak! Vispa ägg och socker innan citronen tillsättes!

Karin

2007-04-08

Testa liknande recept

Rökt laxterrine med pepparotsfärskost och kavringcrust
Betyg 3.8 av 5.
5 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Saffransglasyr
Betyg 3.8 av 5.
4 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Parma- och pestofyllda fläskrullar
Betyg 3.7 av 5.
3 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Pepparrotsspread med äpple
Betyg 3.8 av 5.
4 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Moussetårta med jordgubbar och rabarber
Betyg 4 av 5.
25 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Pepparkaksbakelse med ädelost och fikon
Betyg 4.5 av 5.
2 personer har röstat
Över 60 min att tillaga