Citronkräm med cream cheese

4
2
Citronkräm med cream cheese

Frisk citronkräm med cream cheese och färska bär är en himmelsk efterrätt som passar utmärkt som avslutning på en god och mättande middag. Lätt, fräsch och underbart god.

Ett recept från:
Buffé nr 4, 2006

Citronkräm med cream cheese

Ingredienser

4 portioner
1 gelatinblad
2 äggulor
1/2 dl socker
juice och rivet skal av 1 citron
200 g cream cheese

Tillbehör

bär

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

4

Kommentarer

Sofie

2008-11-07

Jättegott! Håller inte med föregående talare. Jag använde citronkräm som topping på bottnen som hör till Midsommartårtan i årets buffé. Väldigt bra kombination av det syrliga och söta.

Karin

2007-04-08

Alldeles för skarp citronsmak! Vispa ägg och socker innan citronen tillsättes!