En ordentlig, varm gryta är det bästa som finns en blåsig höstkväll. Den här ryska fisk- och rödbetsgrytan är precis så smakfull, varm och ljuvlig som en gryta ska vara. Du kommer inte att bli besviken!
Ingredienser
4 portioner
500
g
färska rödbetor
3
dl
grönsaksbuljong (tärning + vatten)
1
purjolök
150
g
champinjoner
600
g
hokifilé
1
msk
pressad saft av citron
1
tsk
salt
1 - 2
krm
mald vitpeppar
2
msk
maizenaredning för ljusa såser
1/2
dl
hackad dill
Till servering
ris
gräddfil
Gör så här
Har du lagat receptet?
Historik (0)
Vad tyckte du om receptet?
2
1 st
Kommentar
Ingemar
2021-01-26
Gjorde rätten med blandad fisk, lax, kolja och torsk. Smaken helt OK, men utseendet... Borde nog ta upp ingredienserna medan man reder av såsen. Detta framgår nu inte av receptet, men borde göra det.
Kommentar
Ingemar
2021-01-26Gjorde rätten med blandad fisk, lax, kolja och torsk. Smaken helt OK, men utseendet... Borde nog ta upp ingredienserna medan man reder av såsen. Detta framgår nu inte av receptet, men borde göra det.