Fiskburgare är ett väldigt gott alternativ till den vanliga burgaren, prova här med en röra på kapris, rödbetor och matlagningsyoghurt för att skruva till det lite extra. Fiskburgarna på hokifilé med potatis och rödbetsröra är en verklig vinnare.
Ett recept från:
Buffé
nr 8,
2010
Fri från gluten och ägg.
Gör mjölkproteinfri: byt matyoghurt och crème fraiche till Imat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja) och använd mjölkfritt margarin.
Gör laktosfri: använd laktosfri yoghurt, crème fraiche och matfett.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Karin
2017-10-04En mycket god rätt som jag har gjort flera gånger. Det går mycket bra att använda matyoghurt istället för crème fraîche i burgarna.
Marika
2011-07-23I tidningen förstår man inte vad som är sås rep ingredienser till burgaren. SYND!