Hoki med rödbetor och fetaost
Ett tjusigt recept på hoki med rödbetor och fetaost. Du gör den smakrika rätten av bland annat fisk, rödbetor, potatis, vitlök, vitt vin och dill. Lyxig att servera som kvällsmat!
Ett recept från:
Buffé nr 8, 2009
Ingredienser
4 portioner
400 g frysta hokifiléer
400 g rödbetor (färska med skal)
600 g potatis
1 vitlöksklyfta
salt och peppar
1/2 dl vitt vin
1/2 dl vatten
1 msk konc fiskfond
2 msk olivolja
3/4 dl grovskuren dill
100 g tärnad fetaost
Till servering
potatis
citron
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Hej Oliver! 100 g tärnad fetaost ska det vara. Vi har nu uppdaterat receptet med de rätta ingredienserna.
Redaktionen
2014-09-03Fetaosten saknas i ingredienslistan, så glöm inte den. Blev mycket gott och lagom lätt att laga!
Oliver
2014-08-23Vi missade fetaosten eftersom den inte stod med bland ingredienserna. Kände att den hade tillfört mycket om den varit med utan blev det en ok maträtt.
Annika
2009-09-07