Tunn sockerkaka fylld med sötsyrlig rabarberkompott är en given gäst på säsongens fikastunder. Servera tillsammans med vispad grädde och njut av en rulltårta med smak av sommar!
Ett recept från:
Buffé nr 5, 2023
Innehåller gluten och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfria produkter av mjölk och grädde.
Gör mjölkproteinfri; byt mjölk och grädde mot mjölkproteinfria ersättningsprodukter.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Så god! Jag kompletterade med lite jordgubbssylt för kompotten blev lite sur. Jättegott!
Susanna
2023-06-04Underbart god ,gjorde den glutenfri .Gick jättebra att byta ut vetemjölet mot samma mängd fin mix,tog 1/2dl grädde istf mjölk saftig o fin .Tack för bra recept
Annika
2023-05-30Sötsyrligt jättegod ! Skar upp i portionsbitar med en rejäl gräddklick på och en jordgubbe .
Catarina
2023-05-28