Ruccolaris och currytorsk

Betyg 3.4 av 5.
13 personer har röstat
1
Ruccolaris och currytorsk

Ett färgglatt ris med hackad ruccola och riven morot i. Riset serveras med torsk i en sås av kokosgrädde och curry. En enkel och snabb rätt som sätter lite färg på vardagen.

Ett recept från:
ICAs matkasse v 37 2013

Ruccolaris och currytorsk

Ingredienser

4 portioner
600 g  torskfilé
4   port basmatiris
1   hönsbuljongtärning
65 g  rucola
1   morot
1/2 msk  curry
salt och peppar
1 msk  olja
400 ml  kokosgrädde
1 tsk  majsstärkelse

För alla

Läs noga ingrediensförteckningen på buljongen. I övrigt är rätten fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.4 av 5.
13 personer har röstat

Kommentar

Jag blandade ruccolan och moroten i grytan istället för i riset. Det funkade bra det med!

Anna

2017-04-01

Näringsvärde per portion

Energi2421 KJ / 581 kCal
Fett25.1 g
Kolhydrater53.9 g
Protein33.2 g

Testa liknande recept

Currytorsk med spenatris
Betyg 3.6 av 5.
15 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Musselgryta med sötpotatis och kokosgrädde
Betyg 4.2 av 5.
21 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Torsk med musslor, äpple och sparris i currysås
Betyg 4 av 5.
4 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Blomkåls- och torsksoppa
Betyg 4.4 av 5.
43 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Fisksoppa med röd curry och lime
Betyg 4.4 av 5.
32 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Torskpanna med kålrot och curry
Betyg 4.1 av 5.
29 personer har röstat
Under 30 min att tillaga