Ruccolaris och currytorsk

Betyg 3.4 av 5.13 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Ruccolaris och currytorsk

Ett färgglatt ris med hackad ruccola och riven morot i. Riset serveras med torsk i en sås av kokosgrädde och curry. En enkel och snabb rätt som sätter lite färg på vardagen.

Ett recept från:
ICAs matkasse v 37 2013

Ruccolaris och currytorsk

Ingredienser

4 portioner
600 g torskfilé
4 port basmatiris
1 hönsbuljongtärning
65 g rucola
1 morot
1/2 msk curry
salt
peppar
1 msk olja
400 ml kokosgrädde
1 tsk majsstärkelse

Gör så här

00:03:00
00:03:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentar

1 st
  • Jag blandade ruccolan och moroten i grytan istället för i riset. Det funkade bra det med!

    Anna

Näringsvärde per portion

Energi2421 KJ / 581 kCal
Fett25.1 g
Kolhydrater53.9 g
Protein33.2 g

Testa liknande recept

  • Currytorsk med spenatris
    Betyg 3.6 av 5.15 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Blomkåls- och torsksoppa
    Betyg 4.4 av 5.46 personer har röstat
    Receptet har 7 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Torskpanna med kålrot och curry
    Betyg 4.1 av 5.30 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Fisksoppa med röd curry och lime
    Betyg 4.3 av 5.38 personer har röstat
    Receptet har 14 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad