Endivesallad, glaserade valnötter och ost
![Endivesallad, glaserade valnötter och ost](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_63814/cf_259/endivesallad__glaserade_valnotter_och_ost.jpg)
Utmanande och välsmakande är receptet på endivesallad, glaserade valnötter och ost. Salladen får här sällskap av smakrik roquefortost, glaserade valnötter och till det en delikat dressing på bladpersilja och vinäger.
Ett recept från:
Buffé nr 4, 1999
![Endivesallad, glaserade valnötter och ost](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_63814/cf_259/endivesallad__glaserade_valnotter_och_ost.jpg)
Ingredienser
4 portioner
200 g valnötter
florsocker
olja (till fritering)
1 1/2 dl olivolja
1/2 dl vitvinsvinäger
1 knippe färsk bladpersilja
salt och peppar
4 endiver
100 g roquefortost (eller annan blåmögelost)
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer