Endivesallad, glaserade valnötter och ost

Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
0
Endivesallad, glaserade valnötter och ost

Utmanande och välsmakande är receptet på endivesallad, glaserade valnötter och ost. Salladen får här sällskap av smakrik roquefortost, glaserade valnötter och till det en delikat dressing på bladpersilja och vinäger.

Ett recept från:
Buffé nr 4, 1999

Endivesallad, glaserade valnötter och ost

Ingredienser

4 portioner
200 g valnötter
florsocker
olja (till fritering)
1 1/2 dl olivolja
1/2 dl vitvinsvinäger
1 knippe färsk bladpersilja
salt
peppar
4 endiver
100 g roquefortost (eller annan blåmögelost)

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Endivsallad med ost
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Ingelas valnötsås
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Fyllda tomater och gurkstubbar
Betyg 5 av 5.
2 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Icli köfte - turkisk kibbeh
Betyg 3.5 av 5.
6 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Fransk valnötssallad
Betyg 2.8 av 5.
58 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Tortellini med ädelostsås
Betyg 3.3 av 5.
4 personer har röstat
Under 30 min att tillaga