Rotselleriflarn med silverlökssallad
Rotselleri och tryffel och smördeg! Jättegoda var och en för sig och alldeles underbart ihop. Det här rotselleriflarnet är ett perfekt tillbehör på en buffé tillsammans med silverlökssalladen och rödbetsgravad lax.
Ingredienser
4 eller 8 som bufféportion
600 g rotselleri
1 grönsaksbuljongtärning
1 dl smetana
2 - 3 tsk tryffelolja
salt
svartpeppar
250 g färsk smördeg
1 silverlök
saften av 1 citron (1 citron motsvarar ca 2 msk saft)
2 förp babyspenat (à 65 g)
3 msk olivolja
4 champinjoner
Serveringsförslag
gravad lax
lammstek
löskokta ägg
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Näringsvärdet är beräknat på 4 portioner och utan serveringsförslag.
Energi2198 KJ / 524 kCal
Fett40 g
Salt2 g
Kolhydrater31 g
Protein8 g
Kommentarer