Rotselleriflarn med silverlökssallad

0
0
Rotselleriflarn med silverlökssallad

Rotselleri och tryffel och smördeg! Jättegoda var och en för sig och alldeles underbart ihop. Det här rotselleriflarnet är ett perfekt tillbehör på en buffé tillsammans med silverlökssalladen och rödbetsgravad lax.

Skriv ut
Rotselleriflarn med silverlökssallad

Ingredienser

4 eller 8 som bufféportion
600 g
rotselleri
1
grönsaksbuljongtärning
1 dl
smetana
2 - 3 tsk
tryffelolja
-
salt
-
svartpeppar
250 g
färsk smördeg
1
silverlök
saften av 1
citron (1 citron motsvarar ca 2 msk saft)
2
förp babyspenat (à 65 g)
3 msk
olivolja
4
champinjoner

Serveringsförslag

gravad lax
lammstek
löskokta ägg

För alla

Kontrollera noga innehållet i buljongtärningen och smördegen.
Fri från ägg.
Gör glutenfri: välj glutenfri smördeg.
Gör laktosfri: välj laktosfri smetana och smördeg.
Gör mjölkproteinfri: byt ut smetana mot mjölkproteinfri ersättningsprodukt och välj mjölkproteinfri smördeg.

Näringsvärdet är beräknat på 4 portioner och utan serveringsförslag.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

0

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 2198 KJ / 524 kCal
Fett 40 g
Salt 2 g
Kolhydrater 31 g
Protein 8 g
Läs mer om näringsvärden

Testa liknande recept