Rotselleriflarn med silverlökssallad

0 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Rotselleriflarn med silverlökssallad

Rotselleri och tryffel och smördeg! Jättegoda var och en för sig och alldeles underbart ihop. Det här rotselleriflarnet är ett perfekt tillbehör på en buffé tillsammans med silverlökssalladen och rödbetsgravad lax.

Rotselleriflarn med silverlökssallad

Ingredienser

4 eller 8 som bufféportion
600 g rotselleri
1 grönsaksbuljongtärning
1 dl smetana
2 - 3 tsk tryffelolja
salt
svartpeppar
250 g färsk smördeg
1 silverlök
saften av 1 citron (1 citron motsvarar ca 2 msk saft)
2 förp babyspenat (à 65 g)
3 msk olivolja
4 champinjoner

Serveringsförslag

gravad lax
lammstek
löskokta ägg

Gör så här

00:25:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Näringsvärdet är beräknat på 4 portioner och utan serveringsförslag.
Energi2198 KJ / 524 kCal
Fett40 g
Salt2 g
Kolhydrater31 g
Protein8 g

Testa liknande recept

  • Potatis- och selleripuré med tryffel
    Betyg 4.2 av 5.27 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet är ett klimartsmart val.
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Sommarsparris med tryffelsmör
    Betyg 2.5 av 5.2 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Friterad broccoli med tryffelaioli
    Betyg 4.7 av 5.3 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Selleripuré
    Betyg 3 av 5.2 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Jordärtskockschips med tryffeldipp
    Betyg 4.6 av 5.5 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad