Rotselleridipp på smörstekt levain
En dipp fulladdad med umamirik rotselleri och parmesan som får smaklökarna att sjunga. Njut av rotselleridippen på ett nystekt surdegsbröd eller som tillbehör till kött, fisk, grönt. Allt!
Ingredienser
4 portioner
Dipp
200 g rotselleri
1 msk smör
3 msk turkisk yoghurt
1/2 dl finriven parmesan
salt
nymald svartpeppar
Till servering
4 levainbröd
1/2 ask krasse
smör (till stekning)
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi1161 KJ / 278 kCal
Fett18 g
Salt1.39 g
Kolhydrater22 g
Protein6 g
Kommentarer
Så gott! Gärna ert par droppar citron i också!
Märta
2019-03-10Förvånad när jag smakade, såå fantastiskt gott!!! Rekomenderas verkligen. Pröva även till grillat!
Lillemor
2019-02-10