Rotselleridipp på smörstekt levain 

4
2
Rotselleridipp på smörstekt levain 

En dipp fulladdad med umamirik rotselleri och parmesan som får smaklökarna att sjunga. Njut av rotselleridippen på ett nystekt surdegsbröd eller som tillbehör till kött, fisk, grönt. Allt!

Skriv ut
Rotselleridipp på smörstekt levain 

Ingredienser

4 portioner

Dipp

200 g
rotselleri
1 msk
smör
3 msk
turkisk yoghurt
1/2 dl
finriven parmesanost
-
salt
-
nymald svartpeppar

Till servering

4
levainbröd
1/2
ask krasse
-
smör (till stekning)

För alla

Innehåller mjölkprotein.
Gör glutenfri: välj glutenfritt bröd.
Gör laktosfri: välj laktosfria produkter av smör och yoghurt.
Gör äggfri: känsliga äggallergiker bör undvika ost med konserveringsämnet E1105 Lysozym.

Under 30 minuter

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

4

Kommentarer

Märta

3/10/2019

Så gott! Gärna ert par droppar citron i också!

Lillemor

2/10/2019

Förvånad när jag smakade, såå fantastiskt gott!!! Rekomenderas verkligen. Pröva även till grillat!

Näringsvärde per portion

Energi 1161 KJ / 278 kCal
Fett 18 g
Salt 1.39 g
Kolhydrater 22 g
Protein 6 g
Läs mer om näringsvärden

Testa liknande recept