Rotsaksrakor med forellrom och avokadokräm

Betyg 4.3 av 5.
3 personer har röstat
0
Rotsaksrakor med forellrom och avokadokräm

Det här receptet på rotsaksrakor med forellrom och avokadokräm är en lyxig rätt med unika och delikata smaker som du kan äta som fullständig måltid eller i mindre portion till förrätt.

Ett recept från:
Buffé nr 11, 2005

Rotsaksrakor med forellrom och avokadokräm

Ingredienser

6 portioner
2 potatisar
1 liten morot
1 rödbeta
1 liten bit rotselleri
1/2 gul lök
1 msk vetemjöl
1/2 tsk salt
1 krm vitpeppar
1 msk smör eller olja till stekning
1 st mogen avokado
1/2 dl crème fraiche
1/2 krm kajennpeppar
100 - 125 g forellrom
1/2 st rödlök

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.3 av 5.
3 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi600 KJ / 140 kCal
Fett8 g

Testa liknande recept

Laxinlindad torskrygg med grönkålstimbal
Betyg 3.4 av 5.
5 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Gulbetor med halloumi och krämig hummus
Betyg 4.6 av 5.
20 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Rödbetssoppa med isterbandssmul och Västerbottensost
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Rotfruktschips
Betyg 2.2 av 5.
58 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Ljummen rotfruktssallad med citronkräm
Betyg 4 av 5.
11 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Spenat- och kokossoppa med ägghalvor
Betyg 3.5 av 5.
10 personer har röstat
Under 30 min att tillaga