Pepparrot- och forellromspotatis

0 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Pepparrot- och forellromspotatis

Magnifik potatis vänd i smält smör, pepparrot, dill och forellrom. Pepparrotspotatisen passar utmärkt till kokta fiskrätter eller stekt strömming. Servera med kokta haricots verts.

Pepparrot- och forellromspotatis

Ingredienser

4 portioner
800 g små potatisar
50 g smör
1/2 dl riven pepparrot
1 kruka dill
1 burk forellrom (à 50 g)
finkornigt havssalt

Gör så här

I näringsberäkningen ingår strömming och haricots verts.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

0 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi2332 KJ / -1 kCal
Fett7.5 g

Testa liknande recept

Äggstanning med forellrom och pepparrot
Betyg 5 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Nudlar med rökt lax och pepparrotskimchi
Betyg 3.4 av 5.33 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Pocherad torskrygg med rostad jordärtskocka, parmesancrème, äpple och forellrom
Betyg 4.3 av 5.16 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Avancerad svårighetsgrad
Laxinlindad torskrygg med grönkålstimbal
Betyg 3.4 av 5.5 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Grov tartar på vånölax
Betyg 5 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Ägg- och räkröra med gravlax
Betyg 3.7 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad