Dill- och crème fraiche-stuvad purjolök med rom
Stuva purjolök i dill och crème fraiche och servera med en klick rom ovanpå! Ett lite lyxigare vardagsalternativ som passar utmärkt att servera tillsammans med antingen fisk eller kött.
Ingredienser
4 portioner
1 purjolök
2 dl lätt crème fraiche
1 kruka dill
salt och peppar
1 burk forellrom (à 50 g)
Till servering
kokt potatis
fiskpinnar
För alla
Fri från ägg.
Gör glutenfri: välj glutenfria fiskpinnar.
Gör laktosfri: välj laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: byt ut crème fraiche mot iMat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja).
I näringsberäkningen ingår de föreslagna tillbehören.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2585 KJ / 617 kCal
Fett0 g
Kommentarer