Dill- och crème fraiche-stuvad purjolök med rom

Betyg 2 av 5.
1 personer har röstat
0
Dill- och crème fraiche-stuvad purjolök med rom

Stuva purjolök i dill och crème fraiche och servera med en klick rom ovanpå! Ett lite lyxigare vardagsalternativ som passar utmärkt att servera tillsammans med antingen fisk eller kött.

Dill- och crème fraiche-stuvad purjolök med rom

Ingredienser

4 portioner
1 purjolök
2 dl lätt crème fraiche
1 kruka dill
salt
peppar
1 burk forellrom (à 50 g)

Till servering

kokt potatis
fiskpinnar

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2 av 5.
1 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

I näringsberäkningen ingår de föreslagna tillbehören.
Energi2585 KJ / 617 kCal
Fett30.8 g

Testa liknande recept

Rökt makrillsallad
Betyg 2.7 av 5.
7 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Dill- och tomatpasta
Betyg 3.2 av 5.
15 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Pepparrot- och forellromspotatis
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Åsas bacon- och tonfisksås
Betyg 3.1 av 5.
50 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Krämig quornpasta med Ajvar relish
Betyg 4 av 5.
34 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Italiensk fiskgryta med pasta
Betyg 3.6 av 5.
16 personer har röstat
Under 45 min att tillaga