Dill- och crème fraiche-stuvad purjolök med rom

Betyg 2 av 5.
1 personer har röstat
0
Dill- och crème fraiche-stuvad purjolök med rom

Stuva purjolök i dill och crème fraiche och servera med en klick rom ovanpå! Ett lite lyxigare vardagsalternativ som passar utmärkt att servera tillsammans med antingen fisk eller kött.

Dill- och crème fraiche-stuvad purjolök med rom

Ingredienser

4 portioner
1   purjolök
2 dl  lätt crème fraiche
1   kruka dill
salt och peppar
1   burk forellrom (à 50 g)

Till servering

kokt potatis
fiskpinnar

För alla

Fri från ägg.
Gör glutenfri: välj glutenfria fiskpinnar.
Gör laktosfri: välj laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: byt ut crème fraiche mot iMat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja).

I näringsberäkningen ingår de föreslagna tillbehören.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2 av 5.
1 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi2585 KJ / 617 kCal
Fett0 g

Testa liknande recept

Pepparrot- och forellromspotatis
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Fiskpinnar med mos och varm bönsallad
Betyg 3 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Fiskpinnar med gremolatamos
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Rökt makrillsallad
Betyg 2.7 av 5.
7 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Rosa laxbullar
Betyg 3.9 av 5.
14 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Fiskgryta med sej
Betyg 2.6 av 5.
5 personer har röstat
Under 30 min att tillaga