Spenat- och kokossoppa med ägghalvor

10
3
Spenat- och kokossoppa med ägghalvor

Smaklig och förträffande god soppa med en vacker uppsyn. Smakerna från spenat, kokosmjölk och kajennpeppar passar exemplariskt ihop och tillsammans med en ägghalva och forellrom blir soppan en höjdare!

Spenat- och kokossoppa med ägghalvor

Ingredienser

4 portioner
5 dl vatten
2 msk konc, thai kycklingfond
1 paket tinad bladspenat (à 250 g)
1 burk lättkokosmjölk (à 400 ml)
2 msk pressad citronjuice
4 hårdkokta ägg
salt
1/2 tsk kajennpeppar
ev 2 msk forellrom

Gör så här

I näringsberäkningen ingår bröd med ost samt ett äpple.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

10

Kommentarer

Amira sofie

2009-04-02

Det är ju ingen vegetarisk soppa när man har kycklingfond (klickade mig hit från påskmatens vego-tips)

Maud

2007-07-17

Jättegod soppa. Spenatsmaken inte så framträdande som i vanlig sådan soppa

Yvonne

2003-05-15

En underbar blandning mellan kajen och kokosmjöl. En rolig variant på spenatsoppa.Underbart god!

Näringsvärde per portion

Energi 2135 KJ / 510 kCal
Fett 0 g
Läs mer om näringsvärden