Smaklig och förträffande god soppa med en vacker uppsyn. Smakerna från spenat, kokosmjölk och kajennpeppar passar exemplariskt ihop och tillsammans med en ägghalva och forellrom blir soppan en höjdare!
Ingredienser
4 portioner
5
dl
vatten
2
msk
konc, thai kycklingfond
1
paket tinad bladspenat (à 250 g)
1
burk lättkokosmjölk (à 400 ml)
2
msk
pressad citronjuice
4
hårdkokta ägg
salt
1/2
tsk
kajennpeppar
ev 2
msk
forellrom
Gör så här
I näringsberäkningen ingår bröd med ost samt ett äpple.
Har du lagat receptet?
Historik (0)
Vad tyckte du om receptet?
10
3 st
Kommentarer
Amira sofie
2009-04-02
Det är ju ingen vegetarisk soppa när man har kycklingfond (klickade mig hit från påskmatens vego-tips)
Maud
2007-07-17
Jättegod soppa. Spenatsmaken inte så framträdande som i vanlig sådan soppa
Yvonne
2003-05-15
En underbar blandning mellan kajen och kokosmjöl. En rolig variant på spenatsoppa.Underbart god!
Kommentarer
Amira sofie
2009-04-02Det är ju ingen vegetarisk soppa när man har kycklingfond (klickade mig hit från påskmatens vego-tips)
Maud
2007-07-17Jättegod soppa. Spenatsmaken inte så framträdande som i vanlig sådan soppa
Yvonne
2003-05-15En underbar blandning mellan kajen och kokosmjöl. En rolig variant på spenatsoppa.Underbart god!