Rotsakspytt

Betyg 2 av 5.
1 personer har röstat
0
Rotsakspytt

Bjud på en mumsig och mättande rotsakspytt till lunch. Pytten ger du en fin hetta med lite chilipulver och avnjuter garnerat med en örtkvist tillsammans med stekta ägg och färskt bröd. Snabbt och supergott!

Ett recept från:
Buffé nr 7, 2001

Rotsakspytt

Ingredienser

4 portioner
2 stora morötter
1 litet kålhuvud
4 palsternackor
1/2 rotselleri
2 rödlökar
olja (till stekning)
1 msk soja
1 tsk chilipulver
4 ägg

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2 av 5.
1 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Rotfruktssill
Betyg 3.3 av 5.
4 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Rotfruktsmos
Betyg 4.6 av 5.
29 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Rotfruktsstomp
Betyg 4.3 av 5.
9 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Husets snabba kålsoppa
Betyg 2.6 av 5.
31 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Oxsvanssoppa
Betyg 3.2 av 5.
6 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Gratäng med palsternacka och potatis
Betyg 3.6 av 5.
7 personer har röstat
Över 60 min att tillaga