Rotsaksmos med schnitzel

Betyg 2.8 av 5.
10 personer har röstat
0
Rotsaksmos med schnitzel

En saftig och god kötträtt. Stek schnitzel och laga till ett krämigt mos av potatis, palsternacka, morot, rotselleri och parmesanost. Servera schnitzeln tillsammans med rotsaksmoset och njut!

Rotsaksmos med schnitzel

Ingredienser

4 portioner
500 g  färsk skinka (i tunna skivor)
1 msk  smör eller margarin
1 tsk  salt
1 krm  peppar
1   citron

Rotsaksmos

6   potatisar (6 st motsvarar ca 500 g)
2   palsternackor
2   morötter
ca 150 g  rotselleri
2 dl  mjölk
1 tsk  salt
1 krm  mald vitpeppar
2 dl  färskriven parmesan
3 msk  hackad gräslök

Till servering

inlagd gurka

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.8 av 5.
10 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Rotfruktsmos med persilja
Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Rotfruktsmos
Betyg 4.6 av 5.
26 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Rotfruktsstomp
Betyg 4.3 av 5.
8 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Köttbullar med rotsaksmos och rårörda lingon
Betyg 3.2 av 5.
13 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Annat mos
Betyg 2.4 av 5.
5 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Schnitzel med kaprisdipp
Betyg 4.1 av 5.
15 personer har röstat
Under 45 min att tillaga