Rotsakslåda

Betyg 1 av 5.
1 personer har röstat
1
Rotsakslåda

Krämig rotsakslåda med vispgrädde och ströbröd. Grädda de skivade rotsakerna i ugnen och krydda med örtsalt och peppar. Servera lådan rykande het tillsammans med fisk eller kött, eller helt för sig själv!

Ett recept från:
Buffé nr 11, 2003

Rotsakslåda

Ingredienser

4 portioner
1 stor sötpotatis (à ca 350 g)
1 stor bit rotselleri (à ca 350 g)
2 dl mellan- eller matlagningsgrädde
3 1/2 krm salt eller örtsalt
2 1/2 krm peppar
1 msk ströbröd

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 1 av 5.
1 personer har röstat

Kommentar

Öööh... missat sötpotatisen? Det verkar vara den rotsakslådan som jag hittade i buffé och sedan inte kunde hitta på nätet...

Andrea

2004-02-05

Testa liknande recept

Kokoscurry med rotfrukter
Betyg 3.2 av 5.
112 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Bakad hel sötpotatis
Betyg 3.3 av 5.
4 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Svampsoppa med frallor
Betyg 1.9 av 5.
34 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Rotsellerisoppa med bacon och champinjon
Betyg 4.4 av 5.
15 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Foliebakad sötpotatis
Betyg 2.5 av 5.
4 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Rostad sötpotatis
Betyg 4.4 av 5.
23 personer har röstat
Under 30 min att tillaga