Det här är en traditionell finsk efterrätt som äts vid påsk. Smaken är fyllig och söt och vi rekommenderar att du serverar den med strösocker och vispad eller ovispad grädde, eller kanske lite gammeldags vaniljglass.
Maltextrakt kan vara svårt att hitta i vanliga butiker men finns i specialbutiker och går att beställa i vissa nätbutiker.
Vad tyckte du om receptet?
55
1 st
Kommentar
Carola
1/25/2020
Snälla kan någon upplysa mig - när jag söker efter maltextrakt i diverse butiker på nätet finns det en uppsjö av ljus malt, extra mörk, hel, torkad flytande osv vilken malt ska det vara egentligen?! Lite dåligt att det inte står i recepet.. 😝
Redaktionen ICAse
1/27/2020
Tack för att du uppmärksammade oss på det. Det ska vara mörk, flytande maltextrakt. Hoppas att det smakar! Hälsningar Elina
Redaktionen ICAse
1/27/2020
Hej Carola! Tack för att du uppmärksammade oss på det. Det ska vara mörk, flytande maltextrakt. Hoppas att det smakar! Hälsningar Elina
Kommentar
Carola
1/25/2020Snälla kan någon upplysa mig - när jag söker efter maltextrakt i diverse butiker på nätet finns det en uppsjö av ljus malt, extra mörk, hel, torkad flytande osv vilken malt ska det vara egentligen?! Lite dåligt att det inte står i recepet.. 😝
Redaktionen ICAse
1/27/2020Tack för att du uppmärksammade oss på det. Det ska vara mörk, flytande maltextrakt. Hoppas att det smakar! Hälsningar Elina
Redaktionen ICAse
1/27/2020Hej Carola! Tack för att du uppmärksammade oss på det. Det ska vara mörk, flytande maltextrakt. Hoppas att det smakar! Hälsningar Elina