Roti är ett asiatiskt mjölbröd som wokas i olja och tack vara detta får en härlig, lätt sotad smak. Brödet passar alldeles utmärkt till kötträtter eller currys.
Ingredienser
8 st
6
dl
vetemjöl
1 1/2
tsk
bakpulver
salt
125
g
smör
1 1/3
dl
vatten
olja (till stekning)
För alla
Fri från ägg. Innehåller gluten. Gör laktosfri: välj laktosfritt smör. Gör mjölkproteinfri: välj mjölkproteinfritt matfett.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Historik (0)
Vad tyckte du om receptet?
7
3 st
Kommentarer
Michelle
2022-07-04
Det här blev inte alls bra. Inte alls lika roti. Söker en på liknande recept på andra webbsidor innehåller de inte smör...
Erica
2020-08-16
Ifall kommentarerna kommer efter varandra var autokorrekt i farten. Efter gräddning ska det stå
Erica
2020-08-16
Upplever att det var lätt att kavla ut men höll inte ihop vid grädde ingen. Blev smulig. Stämmer mängden bakpulver?
Redaktionen ICAse
2020-09-28
Hej Erica! Ursäkta sent svar. Tack för din kommentar. Våra kockar har sett över receptet och de håller med dig att mängden bakpulver inte stämmer. Därför har vi ändrat mängden bakpulver till 1 1/2 tsk. Vi ber om ursäkt för felet i receptet! Hälsningar Elina
Kommentarer
Michelle
2022-07-04Det här blev inte alls bra. Inte alls lika roti. Söker en på liknande recept på andra webbsidor innehåller de inte smör...
Erica
2020-08-16Ifall kommentarerna kommer efter varandra var autokorrekt i farten. Efter gräddning ska det stå
Erica
2020-08-16Upplever att det var lätt att kavla ut men höll inte ihop vid grädde ingen. Blev smulig. Stämmer mängden bakpulver?
Redaktionen ICAse
2020-09-28Hej Erica! Ursäkta sent svar. Tack för din kommentar. Våra kockar har sett över receptet och de håller med dig att mängden bakpulver inte stämmer. Därför har vi ändrat mängden bakpulver till 1 1/2 tsk. Vi ber om ursäkt för felet i receptet! Hälsningar Elina