Ett fantastiskt recept på chokladkaka med hallongrädde som är god att servera till efterrätt. Du gör kakan av bland annat smör, choklad, ägg, socker, grädde och hallon. Garnera med fräscha myntablad!
Här hittar du fler härliga kladdkakerecept .
Kakan innehåller ägg.
Gör glutenfri: byt ut mjölet mot glutenfri finmix.
Gör laktosfri: använd laktosfritt matfett, ev mjölkfri choklad och laktosfri grädde.
Gör mjölkproteinfri: använd mjölkfritt matfett, mjölkfri choklad och vispbar havre- eller sojabaserad gräddersättning.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Återkommer alltid till det här receptet. Kan verkligen rekommendera att köra i muffinsformar och grädda i 7 minuter (varmluft) för foundantkänsla. Klickar på hallongrädde. Väldigt gott.
Ellen
2022-05-20Väldigt god och simple!
Sara
2021-06-24Supergod, tack!
Rolf
2020-12-10