Chokladkaka med hallongrädde
Ett fantastiskt recept på chokladkaka med hallongrädde som är god att servera till efterrätt. Du gör kakan av bland annat smör, choklad, ägg, socker, grädde och hallon. Garnera med fräscha myntablad!
Här hittar du fler härliga kladdkakerecept .
Ingredienser
8 bitar
100 g smör eller margarin
100 g mörk choklad (70 %)
2 ägg
1 1/2 dl strösocker
1 tsk vaniljsocker
1 krm salt
1 dl vetemjöl
Hallongrädde
2 dl vispgrädde
1 msk florsocker
200 g färska hallon
mynta
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Återkommer alltid till det här receptet. Kan verkligen rekommendera att köra i muffinsformar och grädda i 7 minuter (varmluft) för foundantkänsla. Klickar på hallongrädde. Väldigt gott.
Ellen
2022-05-20Väldigt god och simple!
Sara
2021-06-24Supergod, tack!
Rolf
2020-12-10