Hej!
Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.
Recept på enkel, god och riktigt kladdig kladdkaka. För Margaretas kladdkaka rör du ihop ägg, socker, kakao, smält margarin och mjöl. Efterrätten blir glutenfri med glutenfritt mjöl. Servera med glass eller grädde. Nyfiken på fler kladdkakerecept?
Detta recept är gjort för 1 kaka portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.
Kakan innehåller mjölk och ägg men är fri från gluten.Gör mjölkfri: använd mjölkfritt margarin och mjölkfri mix.
Näringsvärdet är beräknat per port på 8 port.
Kupongen är laddad
valfri 280-1100 g
Våfflor - fria från gluten, mjölk och ägg
Kladdkaka
Kladdkaka med mandlar och aprikoser som ger energi
Kladdigaste kladdkakan med mjölkchoklad
Just nu sprids bluffmeddelanden om presentkort som ser ut att komma från ICA. Läs mer