Rotfruktssallad

Betyg 3.6 av 5.
14 personer har röstat
1
Rotfruktssallad

Frisk, fräsch och vacker. Den här rotfruktssalladen med fina små strimlor på polka- eller rödbeta tillsammans med gulbeta, morot, fänkål och granatäpple är ett fräscht vegetariskt tillbehör som faller både öga och gom i smaken.

Ett recept från:
Buffé nr 12, 2012

Rotfruktssallad

Ingredienser

4 portioner
1   polkabeta eller rödbeta
1   gulbeta
1   morot
1   fänkål
1/2   granatäpple

Dressing

3 msk  olivolja
färskpressad juice av 1   citron
1/2 tsk  salt

För alla

Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.6 av 5.
14 personer har röstat

Kommentar

God sallad! Jag rev även fänkålen. Alla ingredienser färgades röda dock av rödbetorna. Hur kan man undvika det?

Catarina

2022-04-15

Näringsvärde per portion

Energi545 KJ / 130 kCal
Fett10 g
Salt1 g
Kolhydrater6 g
Protein2 g

Testa liknande recept

Krispig brysselkål med granatäpple
Betyg 3.2 av 5.
11 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Granatäppelsirap
Betyg 4.6 av 5.
15 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Sallad med rödbetor & granatäpple
Betyg 4.3 av 5.
3 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Bellini med granatäpple
Betyg 4.5 av 5.
10 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Gravad lax med granatäpple
Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Endive med konjaksspetsad leverpastej
Betyg 4.2 av 5.
6 personer har röstat
Under 30 min att tillaga