Endive med konjaksspetsad leverpastej

6
2
Endive med konjaksspetsad leverpastej

Vill du servera något annorlunda och spektakulärt? Då ska du testa de här krispiga endivebladen som förskönas med en sträng konjaksspetsad leverpastej och dekoreras med färggranna kärnor från granatäpple.

Ett recept från:
Buffé nr 11, 2008

Endive med konjaksspetsad leverpastej

Ingredienser

30 st
3 - 4 endiver
500 g leverpastej
2 msk vispgrädde
1 dl konjak
1/2 tsk nymalen svartpeppar
1 granatäpple

För alla

Läs noga på ingrediensförteckningen på leverpastejen. I övrigt är rätten fri från ägg.
Innehåller laktos och mjölkprotein.
Gör glutenfri: välj glutenfri pastej.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

6

Kommentarer

Reine

2010-12-11

Har byt ut Granatäpple mot bitar av Physalis

Susanne

2010-11-21

Ugnsbakad leverpastej ser godare ut (och proffsigare) än klämd från tub.