Endive med konjaksspetsad leverpastej

Betyg 4.2 av 5.
6 personer har röstat
2
Endive med konjaksspetsad leverpastej

Vill du servera något annorlunda och spektakulärt? Då ska du testa de här krispiga endivebladen som förskönas med en sträng konjaksspetsad leverpastej och dekoreras med färggranna kärnor från granatäpple.

Ett recept från:
Buffé nr 11, 2008

Endive med konjaksspetsad leverpastej

Ingredienser

30 st
3 - 4   endiver
500 g  leverpastej
2 msk  vispgrädde
1 dl  konjak
1/2 tsk  nymalen svartpeppar
1   granatäpple

För alla

Läs noga på ingrediensförteckningen på leverpastejen. I övrigt är rätten fri från ägg.
Innehåller laktos och mjölkprotein.
Gör glutenfri: välj glutenfri pastej.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.2 av 5.
6 personer har röstat

Kommentarer

Har byt ut Granatäpple mot bitar av Physalis

Reine

2010-12-11

Ugnsbakad leverpastej ser godare ut (och proffsigare) än klämd från tub.

Susanne

2010-11-21

Testa liknande recept

Endive med getost, hasselnötter och granatäpple
Betyg 4.4 av 5.
7 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Endive med konjakspastej
Betyg 1 av 5.
1 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Endiveblad med blue cheese, russin & granatäpple
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Granatäppelsirap
Betyg 4.6 av 5.
15 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Krispig brysselkål med granatäpple
Betyg 3.2 av 5.
11 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Gravad lax med granatäpple
Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat
Över 60 min att tillaga