Endive med konjaksspetsad leverpastej
Vill du servera något annorlunda och spektakulärt? Då ska du testa de här krispiga endivebladen som förskönas med en sträng konjaksspetsad leverpastej och dekoreras med färggranna kärnor från granatäpple.
Ett recept från:
Buffé nr 11, 2008
Ingredienser
30 st
3 - 4 endiver
500 g leverpastej
2 msk vispgrädde
1 dl konjak
1/2 tsk nymalen svartpeppar
1 granatäpple
För alla
Läs noga på ingrediensförteckningen på leverpastejen. I övrigt är rätten fri från ägg.
Innehåller laktos och mjölkprotein.
Gör glutenfri: välj glutenfri pastej.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Har byt ut Granatäpple mot bitar av Physalis
Reine
2010-12-11Ugnsbakad leverpastej ser godare ut (och proffsigare) än klämd från tub.
Susanne
2010-11-21