Rotfruktsrårakor med potatis, persiljerot och morötter

Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat
0
Rotfruktsrårakor med potatis, persiljerot och morötter

Pröva att laga till rotfruktsrårakor! Du behöver bland annat ingredienser som potatis, persiljerot, morötter, lök, ägg och olja. Servera rårakorna tillsammans med kött eller fågel och njut av de goda smakerna!

Rotfruktsrårakor med potatis, persiljerot och morötter

Ingredienser

4 portioner
5 - 6   potatisar (6 potatisar motsvarar ca 500 g)
2   morötter
2   persiljerötter
1   gul lök
1 dl  hackad persilja
1   ägg
1 tsk  salt
1 krm  peppar
2 - 2 1/2 msk  olja

För alla

Fri från gluten, laktos och mjölkprotein. Innehåller ägg.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi1610 KJ / 385 kCal

Testa liknande recept

Potatis- och rotfruktssallad
Betyg 2.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Vårig älggryta
Betyg 2.6 av 5.
51 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Krispig persiljerot med parmesan och hasselnötter
Betyg 4.7 av 5.
13 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Rotfruktspytt
Betyg 2.8 av 5.
5 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Bräckt oxbringa med rotfrukter och örtcrème
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Klimpsoppa
Betyg 4 av 5.
3 personer har röstat
Under 45 min att tillaga