Morotsrårakor med kikärtsröra och ost
Vackra morotsrårakor med en doft av persilja steks tills de blir gyllene och krispiga. Servera med en matig quinoasallad smaksatt med lena små babyspenatblad och smulad salladsost. Lägg upp en sked nötig kikärtsröra smaksatt med spiskummin och sesamfrön och ät er mätta. Denna middag är en explosion av färger, smaker och dofter som harmonierar fint med varandra.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 40 2017
Ingredienser
Quioasallad
Kikärtsröra
Morotsrårakor
För alla
Rätten innehåller mjölkprotein och ägg.
Gör glutenfri: använd glutenfritt mjöl.
Gör laktosfri: använd laktosfri salladsost.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Klimatguide
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Mycket god. Hade lite inlagda vitlökar till som lyfte rätten
Kurt
2024-02-20Jättegoda! Blandade (egentligen av misstag) i fetaosten i biffarna men blev supergott.
Isabelle
2024-01-31Har letat överallt efter snällost men det finns inte Vad ska jag ersätta den med?
Lena
2023-07-18Hej Lena! Tack för din fråga. Tyvärr har snällost utgått och våra kockar hälsar att det funkar lika bra med salladsost eller fetaost, och även vitost funkar bra. Vi har nu uppdaterat receptet. Hoppas att du gillar maten! Hälsningar Elina
Redaktionen
2023-07-20