Lövbiff med pepparrot och äggula

Lövbiff, pepparrot och äggula utgör här en spinn på den klassiska Biff Rydberg. Potatisen har bytts ut mot en mumsig rotfruktspytt och köttet antar en hel form istället för tärnad. Servera lövbiff och pytt med fluffig senapsgrädde, äggula och strö över färsk persilja och pepparrot.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 44 2016

Ingredienser
2 portioner
500 g vegetarisk pytt
1 msk olja
salt
peppar
1 dl vispgrädde
1 tsk senap
2 äggulor
1 ask färsk persilja (à 20 g)
2 msk riven pepparrot
ca 375 g lövbiff
1 msk smör
Gör så här
00:15:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi3089 KJ / 738 kCal
Fett47.4 g
Salt2.47 g
Kolhydrater19.5 g
Protein53.1 g
Kommentarer
Hur gör man pytten?
Tina
2022-03-05Så j—-a gott
Clas göran
2020-04-18