Italiensk kyckling med pasta
Spännande varmrätt med italienska smaker! Apelsinskal ger kycklingen fantastiska smaker och rotgrönsakerna gör rätten mer mättande tillsammans med pastan.
Ett recept från:
Buffé nr 1, 2004
Ingredienser
4 portioner
4 kycklingfiléer (à ca 125 g)
2 morötter
1 bit rotselleri
1 purjolök
1 krm svartpeppar
3 dl vatten
1 hönsbuljongtärning
2 msk tomatpuré
1 tsk timjan
rivet skal av 1/2 apelsin
1 1/2 msk olivolja
1 tsk salt
1 tsk majsstärkelse
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Gott! Jag hade ingen apelsin hemma men färsk koriander var jättegott på.
Aya
2023-02-08Förstår inte vad man ska ha maizena till eftersom det blir väldigt lite sås...annars mkt gott!
Annelie
2022-04-24Bland det godaste jag ätit på länge. Hade mycket pesto till som komplement.
Kjell
2020-05-04