Italiensk kyckling med pasta

Betyg 3.9 av 5.
15 personer har röstat
8
Italiensk kyckling med pasta

Spännande varmrätt med italienska smaker! Apelsinskal ger kycklingen fantastiska smaker och rotgrönsakerna gör rätten mer mättande tillsammans med pastan.

Ett recept från:
Buffé nr 1, 2004

Italiensk kyckling med pasta

Ingredienser

4 portioner
4   kycklingfiléer (à ca 125 g)
2   morötter
1   bit rotselleri
1   purjolök
1 krm  svartpeppar
3 dl  vatten
1   hönsbuljongtärning
2 msk  tomatpuré
1 tsk  timjan
rivet skal av 1/2   apelsin
1 1/2 msk  olivolja
1 tsk  salt
1 tsk  majsstärkelse

För alla

Fri från gluten, ägg och mjölk, under förutsättning att man väljer pasta som passar. Kontrollera för säkerhets skull innehållet i buljongtärningen, eftersom mjölk kan ingå.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.9 av 5.
15 personer har röstat

Kommentarer

Gott! Jag hade ingen apelsin hemma men färsk koriander var jättegott på.

Aya

2023-02-08

Förstår inte vad man ska ha maizena till eftersom det blir väldigt lite sås...annars mkt gott!

Annelie

2022-04-24

Bland det godaste jag ätit på länge. Hade mycket pesto till som komplement.

Kjell

2020-05-04

Testa liknande recept

Rostad rotselleri med apelsinsmör
Betyg 3.4 av 5.
11 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Rotfruktsjulienne med vinägrett
Betyg 3 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Osso buco
Betyg 3.4 av 5.
96 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Köttsoppa
Betyg 4.1 av 5.
130 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Ankbröst med apelsinsås
Betyg 3 av 5.
128 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Rotfruktsgryta med sidfläsk och krutonger
Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat
Under 45 min att tillaga