Italiensk kyckling med pasta

14
7
Italiensk kyckling med pasta

Spännande varmrätt med italienska smaker! Apelsinskal ger kycklingen fantastiska smaker och rotgrönsakerna gör rätten mer mättande tillsammans med pastan.

Ett recept från:
Buffé nr 1, 2004

Italiensk kyckling med pasta

Ingredienser

4 portioner
4 kycklingfiléer (à ca 125 g)
2 morötter
1 bit rotselleri
1 purjolök
1 krm svartpeppar
3 dl vatten
1 hönsbuljongtärning
2 msk tomatpuré
1 tsk timjan
rivet skal av 1/2 apelsin
1 1/2 msk olivolja
1 tsk salt
1 tsk majsstärkelse

För alla

Fri från gluten, ägg och mjölk, under förutsättning att man väljer pasta som passar. Kontrollera för säkerhets skull innehållet i buljongtärningen, eftersom mjölk kan ingå.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

14

Kommentarer

Annelie

2022-04-24

Förstår inte vad man ska ha maizena till eftersom det blir väldigt lite sås...annars mkt gott!

Kjell

2020-05-04

Bland det godaste jag ätit på länge. Hade mycket pesto till som komplement.

Christoffer

2013-11-25

Riktigt gott, även om apelsinsmaken inte kom fram särskilt mycket