Italiensk kyckling med pasta

Betyg 3.9 av 5.
15 personer har röstat
8
Italiensk kyckling med pasta

Spännande varmrätt med italienska smaker! Apelsinskal ger kycklingen fantastiska smaker och rotgrönsakerna gör rätten mer mättande tillsammans med pastan.

Ett recept från:
Buffé nr 1, 2004

Italiensk kyckling med pasta

Ingredienser

4 portioner
4 kycklingfiléer (à ca 125 g)
2 morötter
1 bit rotselleri
1 purjolök
1 krm svartpeppar
3 dl vatten
1 hönsbuljongtärning
2 msk tomatpuré
1 tsk timjan
rivet skal av 1/2 apelsin
1 1/2 msk olivolja
1 tsk salt
1 tsk majsstärkelse

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.9 av 5.
15 personer har röstat

Kommentarer

Gott! Jag hade ingen apelsin hemma men färsk koriander var jättegott på.

Aya

2023-02-08

Förstår inte vad man ska ha maizena till eftersom det blir väldigt lite sås...annars mkt gott!

Annelie

2022-04-24

Bland det godaste jag ätit på länge. Hade mycket pesto till som komplement.

Kjell

2020-05-04

Testa liknande recept

Rotfruktsjulienne med vinägrett
Betyg 3 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Osso buco
Betyg 3.4 av 5.
96 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Köttsoppa
Betyg 4.2 av 5.
139 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Varm viltbuljong
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Apelsinkyckling och rotselleripuré med brynt smör
Betyg 3.3 av 5.
112 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Rotfruktsgryta med sidfläsk och krutonger
Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat
Under 45 min att tillaga