Rostbifftandoori med dill- och morotsraita

Betyg 4 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Rostbifftandoori med dill- och morotsraita

Kryddad rostbiff med smakrika tillbehör står på kvällens meny. Köttet kryddar du med tandoori innan du steker den i panna till rätt temperatur. Servera tillsammans med ris och den krämiga raitan som du enkelt blandar ihop med morot, dill, yoghurt och vitlök. Toppa med machésallad och middagen är serverad!

Ett recept från:
ICAs matkasse v 23 2018

Rostbifftandoori med dill- och morotsraita

Ingredienser

2 portioner
2 port ris

Morotsraita

2 morötter
1/2 ask färsk dill
2 dl matyoghurt
1 vitlöksklyfta
salt
peppar

Rostbiff

2 port rostbiff
2 tsk tandoorikrydda
1 msk olja
1/2 påse mâchesallad (à 65 g)

Gör så här

00:02:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi2345 KJ / 561 kCal
Fett19 g
Salt3.82 g
Kolhydrater56 g
Protein37 g

Testa liknande recept

  • Tunnbrödsrulle med potatissallad
    Betyg 4.4 av 5.10 personer har röstat
    Receptet har 5 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Rostbiff
    Betyg 4.3 av 5.174 personer har röstat
    Receptet har 23 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad