Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

UNDER 30 MIN | Medel

Rostbiff teriyaki med pak choi

Servera rostbiff på japanskt vis med teriyakisås och nudlar. Det möra, smakrika köttet blir klart på ett kick i pannan där det får dra åt sig av den goda såsen. Njut med nudlar som blandas med krispig pak choi och friska asiatiska smaker som lime och sesamfrön.

Detta är ett recept från ICAs matkasse v 50, 2016
Till matkassen

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 2 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Ansa och finstrimla pak choi. Blanda med pressad lime, olja, sesamfrö, salt och peppar.
  2. Sätt på vatten till nudlarna.
  3. Koka nudlarna enligt anvisningen på förpackningen men spola dem inte i kallt vatten utan låt dem rinna av och blanda med pak choi. 
  4. Stek köttet i oljan i en stekpanna.  Krydda med salt och peppar. Blanda i teriyakisåsen och låt allt bli varmt.  
  5. Skär gräslöken.
  6. Servera nudlarna till rostbiffen och strö över gräslöken.

För alla

Rätten är fri från laktos och mjölkprotein men innehåller gluten.
Gör äggfri: byt ut äggnudlar mot risnudlar.

Ingredienser

Portioner: 2
  • 1 pak choi
  • 1 lime
  • 1 msk olja
  • 1 msk sesamfrön
  • salt och peppar
  • 2 port äggnudlar
  • 2 skivor rostbiff (à ca 150 g)
  • 1 msk olja
  • 1 dl teriyakisås
  • 1/2 ask färsk gräslök (à 20 g)
Lägg till i inköpslistan

Näringsvärde
Per portion

Energi 2965 kJ / 709 kCal

Just nu sprids bluffmeddelanden om presentkort som ser ut att komma från ICA. Läs mer