Rostbiff med persiljesås och haricots verts

Betyg 2.9 av 5.21 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Rostbiff med persiljesås och haricots verts

Rostbiff är fantastiskt gott och i det här receptet serveras den med en svalkande god persiljesås. Rostbiffen steks i smör och kryddas med salt och peppar. Blanda hackad persilja med crème fraiche och få ett svalkande gott tillbehör till rostbiffen. Servera med potatis och haricots verts.

Ett recept från:
ICAs matkasse v 21 2016

Rostbiff med persiljesås och haricots verts

Ingredienser

2 portioner
450 g potatis (gärna cecile)
1/2 ask haricots verts (bönor) (à 150 g)
300 g rostbiff i skivor
1 tsk smör
salt
peppar
1/2 ask färsk persilja (à 20 g)
2 dl crème fraiche (med smak av vitlök och örter)
1/2 påse mâchesallad (à 65 g)

Gör så här

00:03:00
00:03:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi2800 KJ / 674 kCal
Fett34.7 g
Salt2.03 g
Kolhydrater43.6 g
Protein41.7 g

Testa liknande recept

  • Gräddstuvad pyttipanna med rödbetor
    Betyg 4 av 5.11 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet tar Under 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Rostbiff
    Betyg 4.3 av 5.170 personer har röstat
    Receptet har 23 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad