Rostbiff med krämig fetaost och rödbetor

Betyg 4.2 av 5.
16 personer har röstat
0
Rostbiff med krämig fetaost och rödbetor

Rostbiff med tillbehör som krämig fetaost och rödbetor är en måltid som man sent glömmer. Rödbetorna blandas med olivolja, vinäger och senap innan de rostade knapriga solroskärnorna strösslas över. Servera detta med den saftiga köttbiten, fetaostkräm och en sallad, godare finns knappt!

Ett recept från:
ICAs matkasse v 33 2015

Rostbiff med krämig fetaost och rödbetor

Ingredienser

4 portioner

Potatis

900 g sommarpotatis
1 msk olivolja
salt
peppar

Rödbetor

500 g förkokta rödbetor
1/2 msk olivolja
1 tsk rödvinsvinäger
2 tsk dijonsenap
80 g solroskärnor

Fetaostcréme

150 g fetaost
2 dl smetana

Rostbiff

4 skivor rostbiff (à 150 g)
salt
peppar

Till servering

1 cosmopolitansallad

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.2 av 5.
16 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi3713 KJ / 887 kCal
Fett49 g
Salt3.15 g
Kolhydrater54 g
Protein52 g

Testa liknande recept

Under 60 min att tillaga
Gräddstuvad pyttipanna med rödbetor
Betyg 3.9 av 5.
9 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Hel rostbiff med blomkålspuré och grönsaker
Betyg 3.2 av 5.
9 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Pastawok
Betyg 1.8 av 5.
4 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Rostbiff med kålsallad och picklad rödbeta
Betyg 3.7 av 5.
3 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Bönpasta med röd pesto, rostbiff och grönkål
Betyg 4.3 av 5.
7 personer har röstat
Under 30 min att tillaga