Rostbiff med gardensallad

Betyg 3.1 av 5.
29 personer har röstat
0
Rostbiff med gardensallad

Härlig rostbiff med gardensalad som bjuder på en kompott av mängder med härliga aromer. Salladen får smak av kapris, dijonsenap, selleri och oregano som blandas med potatisen. Rostbiffen steks hastigt i en stekpanna och serveras sedan med salladen där knaprigt bacon strös över.

Ett recept från:
ICAs matkasse v 22 2015

Rostbiff med gardensallad

Ingredienser

4 portioner

Gardensallad

900 g färskpotatis
2 msk kapris
1 msk dijonsenap
1 msk rödvinsvinäger
1/2 tsk strösocker
2 msk olivolja
1/2 kruka oregano
salt
peppar
3 stjälkar stjälkselleri
125 g rädisor
1 rödlök
65 g babyspenat

Rostbiff

140 g tärnat bacon
4 skivor rostbiff (à 125 g)
1 tsk olja

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.1 av 5.
29 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi2311 KJ / 553 kCal
Fett24 g
Salt2.6 g
Kolhydrater41 g
Protein39 g

Testa liknande recept

Grillade rostbiffsskivor med het sås
Betyg 4 av 5.
19 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Kryddstekt rostbiff med rädisor i sesamdressing
Betyg 3.1 av 5.
12 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Rostbiff
Betyg 4.3 av 5.
146 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Hel rostbiff med blomkålspuré och grönsaker
Betyg 3.2 av 5.
9 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Pastawok
Betyg 1.8 av 5.
4 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Skivad rostbiff med italiensk färskpotatissallad
Betyg 2.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 45 min att tillaga