Rostbiff med gardensallad

Betyg 3.1 av 5.
29 personer har röstat
0
Rostbiff med gardensallad

Härlig rostbiff med gardensalad som bjuder på en kompott av mängder med härliga aromer. Salladen får smak av kapris, dijonsenap, selleri och oregano som blandas med potatisen. Rostbiffen steks hastigt i en stekpanna och serveras sedan med salladen där knaprigt bacon strös över.

Ett recept från:
ICAs matkasse v 22 2015

Rostbiff med gardensallad

Ingredienser

4 portioner

Gardensallad

900 g  färskpotatis
2 msk  kapris
1 msk  dijonsenap
1 msk  rödvinsvinäger
1/2 tsk  strösocker
2 msk  olivolja
1/2   kruka oregano
salt och peppar
3   stjälkar stjälkselleri
125 g  rädisor
1   rödlök
65 g  babyspenat

Rostbiff

140 g  tärnat bacon
4   skivor rostbiff (à 125 g)
1 tsk  olja

För alla

Rätten är fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Tips

Använd gärna en så kallad mandolin när selleri och rädisor ska skivas riktigt tunt. Men var rädd om fingrarna!

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.1 av 5.
29 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi2311 KJ / 553 kCal
Fett24 g
Salt2.6 g
Kolhydrater41 g
Protein39 g

Testa liknande recept

Grillade rostbiffsskivor med het sås
Betyg 3.8 av 5.
16 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Kryddstekt rostbiff med rädisor i sesamdressing
Betyg 3.1 av 5.
12 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Hel rostbiff med blomkålspuré och grönsaker 
Betyg 3.2 av 5.
9 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Rostbiff
Betyg 4.2 av 5.
131 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Honungsglaserad stjälkselleri
Betyg 4.2 av 5.
30 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Under 30 min att tillaga