Rostbiff med gardensallad
Härlig rostbiff med gardensalad som bjuder på en kompott av mängder med härliga aromer. Salladen får smak av kapris, dijonsenap, selleri och oregano som blandas med potatisen. Rostbiffen steks hastigt i en stekpanna och serveras sedan med salladen där knaprigt bacon strös över.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 22 2015
Ingredienser
4 portioner
Gardensallad
900 g färskpotatis
2 msk kapris
1 msk dijonsenap
1 msk rödvinsvinäger
1/2 tsk strösocker
2 msk olivolja
1/2 kruka oregano
salt
peppar
3 stjälkar stjälkselleri
125 g rädisor
1 rödlök
65 g babyspenat
Rostbiff
140 g tärnat bacon
4 skivor rostbiff (à 125 g)
1 tsk olja
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2311 KJ / 553 kCal
Fett24 g
Salt2.6 g
Kolhydrater41 g
Protein39 g
Kommentarer