Honungsglaserad stjälkselleri

Betyg 4.3 av 5.
36 personer har röstat
11
Honungsglaserad stjälkselleri

Denna honungsglaserade stjälkselleri är ett smakfullt tillbehör till exempelvis stekt fisk eller kött. Med smör och honung som glaze får sellerin ett fint djup vilket du avrundar med lite hackad gräslök innan servering.

Honungsglaserad stjälkselleri

Ingredienser

4 portioner
1 stånd stjälkselleri
1 msk smör
2 msk honung
1/2 tsk salt
1 krm peppar
2 msk hackad gräslök

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.3 av 5.
36 personer har röstat

Kommentarer

Prova riven parmesan över, mycket gott!

Carina

2024-02-12

Riktigt gott

Håkan

2023-11-25

Underbart och oväntat gott. Åt det till kyckling och kan säkert passa till annat också.

Birgitta

2023-07-27

Testa liknande recept

Krispig sallad med kålrabbi och päron
Betyg 4.9 av 5.
9 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Honungs-glaze
Betyg 3 av 5.
31 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Bakad ost med cruditésallad
Betyg 5 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Sötstark sojaglaze
Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Lövbiff teriyaki med pak choi och lime
Betyg 3.9 av 5.
234 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Karré med kanelglaze
Betyg 4 av 5.
7 personer har röstat
Under 30 min att tillaga