Honungsglaserad stjälkselleri

Betyg 4.3 av 5.38 personer har röstat
Receptet har 12 kommentarer
Honungsglaserad stjälkselleri

Denna honungsglaserade stjälkselleri är ett smakfullt tillbehör till exempelvis stekt fisk eller kött. Med smör och honung som glaze får sellerin ett fint djup vilket du avrundar med lite hackad gräslök innan servering.

Honungsglaserad stjälkselleri

Ingredienser

4 portioner
1 stånd stjälkselleri
1 msk smör
2 msk honung
1/2 tsk salt
1 krm peppar
2 msk hackad gräslök

Gör så här

00:05:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

12 st
  • Blandade med edamamebönor, riktigt gott till grillat. Rekommenderas!

    Anna

  • Prova riven parmesan över, mycket gott!

    Carina

  • Riktigt gott

    Håkan

Testa liknande recept

  • Krispig sallad med kålrabbi och päron
    Betyg 4.9 av 5.10 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Nyckelhålsmärkt.
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Bakad ost med cruditésallad
    Betyg 5 av 5.3 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Sötstark sojaglaze
    Betyg 3 av 5.2 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Lövbiff teriyaki med pak choi och lime
    Betyg 3.9 av 5.245 personer har röstat
    Receptet har 19 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Avancerad svårighetsgrad
  • Honungs-glaze
    Betyg 3.4 av 5.37 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Apelsin- och timjanglaze
    Betyg 3.6 av 5.13 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad