Rostas med tomat och haricots verts

Betyg 3.8 av 5.
5 personer har röstat
0
Rostas med tomat och haricots verts

Rostas med ugnsrostad potatis är en rustik och vacker rätt som osar vardagslyx. Det härligt rosaskimrande köttet tillagas här till en perfekt medium rare för optimal saftighet, och tomaterna steks för att framhäva dess naturliga sötma. Hugg in och njut med bönor och ljuvlig bearnaisesås.

Ett recept från:
ICAs matkasse v 43 2016

Rostas med tomat och haricots verts

Ingredienser

2 portioner
450 g  amandinepotatis
2 tsk  olja
salt och peppar
1/2   ask haricots verts (bönor) (à 150 g)
1/2   förp tomater (gärna romanticatomater, à 400 g)
2   skivor rostbiff eller rostas (1 skiva motsvarar ca 150 g)
1 tsk  smör
1/2   krispsallad
1 dl  bearnaisesås

För alla

Läs noga ingrediensförteckningen på såsen.
Rätten är fri från gluten men innehåller ägg.
Gör laktosfri: använd glutenfritt matfett.
Gör mjölkproteinfri: använd mjölkfritt matfett.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.8 av 5.
5 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi2880 KJ / 689 kCal
Fett37 g
Salt3 g
Kolhydrater44 g
Protein41 g

Testa liknande recept

Rostas med bearnaise och stekta haricots verts
Betyg 4.2 av 5.
18 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Stekt rostas med grönsaksbea
Betyg 2.5 av 5.
19 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Pommes Anna (Potatiskaka)
Betyg 4.4 av 5.
61 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Chimichurrirostad sötpotatis med rostas
Betyg 3.3 av 5.
13 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Cashewsmul med sesam och rostad lök
Betyg 3.3 av 5.
4 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Rostas med krämig risonisallad och sparris
Betyg 3.3 av 5.
33 personer har röstat
Under 45 min att tillaga