Rostas med tomat och haricots verts

5
0
Rostas med tomat och haricots verts

Rostas med ugnsrostad potatis är en rustik och vacker rätt som osar vardagslyx. Det härligt rosaskimrande köttet tillagas här till en perfekt medium rare för optimal saftighet, och tomaterna steks för att framhäva dess naturliga sötma. Hugg in och njut med bönor och ljuvlig bearnaisesås.

Skriv ut

Ett recept från:
ICAs matkasse v 43 2016

Rostas med tomat och haricots verts

Ingredienser

2 portioner
450 g
amandinepotatis
2 tsk
olja
-
salt och peppar
1/2
ask haricots verts (à 150 g)
1/2
förp tomater (gärna romanticatomater, à 400 g)
2
skivor rostbiff eller rostas (1 skiva motsvarar ca 150 g)
1 tsk
smör
1/2
krispsallad
1 dl
bearnaisesås

För alla

Läs noga ingrediensförteckningen på såsen.
Rätten är fri från gluten men innehåller ägg.
Gör laktosfri: använd glutenfritt matfett.
Gör mjölkproteinfri: använd mjölkfritt matfett.

Under 45 minuter

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

5

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 2880 KJ / 689 kCal
Fett 37 g
Salt 3 g
Kolhydrater 44 g
Protein 41 g
Läs mer om näringsvärden

Testa liknande recept