Rostas med tomat och haricots verts

Rostas med ugnsrostad potatis är en rustik och vacker rätt som osar vardagslyx. Det härligt rosaskimrande köttet tillagas här till en perfekt medium rare för optimal saftighet, och tomaterna steks för att framhäva dess naturliga sötma. Hugg in och njut med bönor och ljuvlig bearnaisesås.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 43 2016

Ingredienser
2 portioner
450 g amandinepotatis
2 tsk olja
salt
peppar
1/2 ask haricots verts (bönor) (à 150 g)
1/2 förp tomater (gärna romanticatomater, à 400 g)
2 skivor rostbiff eller rostas (1 skiva motsvarar ca 150 g)
1 tsk smör
1/2 krispsallad
1 dl bearnaisesås
Gör så här
00:12:00
00:08:00
00:06:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2880 KJ / 689 kCal
Fett37 g
Salt3 g
Kolhydrater44 g
Protein41 g
Kommentarer