Rostas med italiensk ljummen potatissallad

Betyg 4.3 av 5.
8 personer har röstat
0
Rostas med italiensk ljummen potatissallad

Bjud på en smak av Italien med dessa Rostas med härlig, ljummen potatissallad. Gör din italienska sallad, som får fin smak av bland annat pesto och kapris, och låt den svalna medan du tillagar det saftiga nötköttet. Servera med citron och parmesan.

Rostas med italiensk ljummen potatissallad

Ingredienser

4 portioner
8   potatisar
2   rödlökar
2   gula paprikor
2 msk  olivolja
salt och svartpeppar
2 tsk  torkad rosmarin
10 - 15   stora gröna oliver med kärnor
2 msk  kapris
2 msk  röd pesto
65 g  rucola
2   citroner
ca 600 g  rostasfilé i skivor
1 msk  smör eller margarin

För alla

Läs noga ingrediensförteckningen på peston. I övrigt är rätten fri från gluten men innehåller laktos, mjölk och ägg.
Gör laktosfri: använd laktosfritt matfett.
Gör mjölkproteinfri: använd mjölkfritt matfett. Uteslut parmesanosten.
Gör äggfri: känsliga äggallergiker bör välja ost utan konserveringsmedlet E1105 Lysozym.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.3 av 5.
8 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi1200 KJ / 287 kCal
Fett0 g

Testa liknande recept

Pasta med broccoli och arrabbiatakräm
Betyg 2.5 av 5.
13 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Knäckebrödspizza med tomatpesto
Betyg 3.5 av 5.
22 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Skinka med oliv- och kaprismarinad
Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Bondkyckling med potatis, rosmarin och vitlök
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Chorizopasta med paprika och rosmarin
Betyg 3.4 av 5.
29 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Ruccola och rosmarinpizza
Betyg 4 av 5.
2 personer har röstat
Över 60 min att tillaga